Container cabină pază

containere cabine paza

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Aveți nevoie de o cabină de pază, ghișeu sau punct de control? Doriți să aflați care sunt avantajele cabinelor de pază din containere modulare?

Edil OBC Container este producător de containere tip cabină de pază, chioșc, cabină pentru portar și gheretă de control.

Datorită proprietăților izolatoare termic ale peretilor din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot construi cabine de pază adaptate oricăror condiții meteo. Este soluția ideală pentru puncte de control, pază sau monitorizare permanentă a sediilor de birouri, a instituțiilor sau a parcărilor.

Ce dimensiuni și ce dotări poate avea o cabină de pază din module container?

Aceste cabine de pază sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, se pot amplasa în price punct de control și pot avea ferestre de tip ghișeu, aer condiționat și radiator electric.

La Edil OBC Container calitatea construcției și a materialelor se află pe primul loc. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a nu face rabat la calitatea instalațiilor, a tâmplăriei și a tuturor accesoriilor folosite.

Vă garantăm că paznicii sau portarii care vor folosi aceste cabine de pază vor avea tot confortul, indiferent de anotimp și de zona geografică în care se dorește amplasarea acestor structuri modulare.

Avantajele gheretelor de pază din containere modulare

Rapiditatea construcției este unul dintre avantajele cele mai importante ale acestor gherete din module tip container prefabricat.

Iată alte câteva avantaje demne de luat în considerare:

  • Izolare termică eficientă, care permite paznicului să își desfășoare activitatea în condiții de confort termic tot timpul anului, chiar și pe timp de noapte, cu cheltuieli minime
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care face aceste chioșcuri rezistente la intemperii
  • Flexibilitate în configurarea ferestrelor, pentru a răspunde cerințelor și nevoilor dumneavoastră
  • Containerele pentru cabine de pază sau gherete pentru portar se pot dota cu aer condiționat și radiatoare electrice deja instalate
  • Pardoseala este așezată pe un strat izolator foarte eficient, pentru a asigura confortul termic al gheretelor modulare chiar și în zilele reci de iarnă. Dușumeaua este rezistentă la trafic intens și ușor de curățat.

Containere pază / poartă / punct de control – comandă aici

 Edil OBC Container este gata să vă ofere consultanță în alegerea celei mai potrivite configurații pentru punctul dumneavoastră de pază și control.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

cabine paza modulare
containere paza
container paza
container modular paza