Container depozitare

cabine containere depozit

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Aveți nevoie de spații de depozitare care să nu vă coste o mică avere? Doriți să aflați care sunt avantajele containerelor monobloc sau modulare cu destinație de depozit sau magazie?

Edil OBC Container are soluția. Containerele depozit produse de noi sunt concepute să se plieze pe nevoile beneficiarilor, în așa fel încât să ofere cel mai bun raport între volumul de stocare și spatiul ocupat.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot construi depozite și magazii adaptate oricărui tip de marfă și oricăror condiții atmosferice.

Ce se poate depozita în containerele-magazie?

Containerele magazie sau depozit sunt disponibile în diferite configurații, cu accesorii și instalații care pot asigura depozitarea în condiții optime a oricărui tip de marfă.

La Edil OBC Container calitatea construcției și a materialelor se află pe primul loc. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a vă putea oferi containere de cea mai bună calitate.

Vă garantăm că veți folosi aceste containere depozit un timp îndelungat, fără a avea nevoie de recondiționare sau de revopsire.

Avantajele spațiilor de depozitare de tip container modular sau monobloc

Dacă sunt folosite pentru depozitare, containerele modulare sau monobloc pot oferi flexibilitate, protecție, securitate și posibilitatea de a crea condiții optime de depozitare pentru orice tip de marfă.

Iată câteva dintre avantajele containerelor depozit:

  • Structura modulară, care permite optimizarea spațiului disponibil pentru depozitare
  • Izolare termică eficientă, care permite menținerea unei temperaturi optime de depozitare a produselor sau echipamentelor dumneavoastră
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care face aceste depozite prefabricate rezistente la vreme rea
  • Asigurarea tuturor instalațiilor și elementelor de conectare necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, daca se dorește acest lucru
  • Containerele pentru depozitare sunt prevăzute cu guri de aerisire (dacă acest lucru este cerut de beneficiar)
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura depozitarea în bune condiții.

Containere depozit / magazie – comandă aici

 Edil OBC Container este gata să vă ofere containere modulare pentru depozitarea oricărui tip de produs, la prețuri fără concurență (în condiții similare de calitate).

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

container tip depozit
container geamuri gratii
container magazie
container mic interior
1850 containere

👆👆👆

.

Ofertă limitată! Profitați acum!

You have Successfully Subscribed!