Containere birou

biroul edil container

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Aveți nevoie de un sediu pentru birourile firmei dumneavoastră? Doriți să aflați care sunt avantajele birourilor din containere modulare?

Edil OBC Container are sediul chiar într-un astfel de birou modular din containere. Îl puteți vedea în prima poză de pe această pagină.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot construi birouri adaptate oricăror condiții. Este soluția ideală pentru organizarea de șantier.

container birou cu etaj

Ce dotări poate avea un birou din containere?

Containerele birou sunt disponibile în diferite configurații, se pot amplasa aproape oriunde și pot avea structura necesară desfășurării activității firmei în cele mai bune condiții.

Aceste ansambluri de birouri, săli de mese sau săli de ședință pot fi supraetajate sau pe un singur nivel, pot avea scări interioare sau exterioare, pot fi dotate cu fereste și uși cu tâmplarie din PVC, jaluzele exterioare tip rulou, aer condiționat și radiatoare electrice.

La Edil OBC Container calitatea construcției și a materialelor se află pe primul loc. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a nu face rabat la calitatea instalațiilor, a tâmplăriei și a tuturor accesoriilor folosite.

Vă garantăm că veți avea un birou confortabil, ergonomic și economic, indiferent de anotimp și de zona geografică în care activează compania dumneavoastră.

container birou etaj 6 containere

Avantajele birourilor din containere modulare

Fiind construcții modulare, aceste birouri din containere pot fi extinse, reconfigurate sau mutate cu ușurință.

Dacă sunt folosite pentru organizare de șantier, containerele birou se pot vinde la terminarea construcției, pentru a vă recupera o parte din cheltuieli.

Iată câteva dintre avantajele birourilor din containere:

  • Structura modulară, care permite optimizarea activității firmei prin configurarea eficientă a spațiilor a spațiilor de lucru, de ședință, de luat masa și de recreere
  • Izolare termică eficientă, care permite desfășurarea activității de producție sau a lucrărilor de coordonare a construcției în condiții de confort termic tot timpul anului, cu cheltuieli mici
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care face aceste birouri prefabricate rezistente la intemperii
  • Asigurarea tuturor instalațiilor și elementelor de conectare necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canal si de apă
  • Containerele pentru birou sau șantier se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice deja montate în locurile stabilite de comun acord cu beneficiarul
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura confortul termic al birourilor modulare chiar și în zilele reci de iarnă. Dușumeaua este rezistentă la trafic intens și ușor de întreținut.

Containere birou / șantier – comandă aici

Edil OBC Container este gata să vă ofere consultanță în alegerea celei mai potrivite configurații pentru biroul dumneavoastră din containere modulare.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

container birou
container birou cu etaj 2022
containere insirate

Trimite o cerere de ofertă acum:

ansamblu containere etajate
platforma metalica etaj
containere birou etaj santier
container birou scara
container birouri etaj alb-rosu-ansamblu
container modular in forma de L
interior container birou
interior container 2022