Containere grup sanitar, duș, WC

container modular toalete publice

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Căutați containere modulare pentru grup sanitar, duș sau WC? Doriți să vă dotați șantierul, magazinul sau biroul cu un grup sanitar ieftin și funcțional, care să vă ajute să oferiți echipei dumneavoastră siguranță și confort din punct de vedere sanitar?

Edil OBC Container este producător și furnizor de containere grup sanitar cu vestiare, cabine de duș, cabine WC și chiuvete.

container modular 8 usi interior boiler

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot realiza diferite configurații de grupuri sanitare private sau toalete publice pentru șantierele de construcții sau pentru cabanele din zonele montane unde nu există toalete clasice.

Ce utilizări pot avea containerele grup sanitar?

Containerele grup sanitar cu toalete, WC, dușuri și cabine de vestiar se pot amplasa pe șantiere de construcții, pentru a oferi personalului posibilitatea de a face un duș la terminarea programului, de a se schimba de hainele de stradă și de a-și pregăti și inspecta echipamentul de protecție.

Grupurile sanitare din containere pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de cazare a muncitorilor sezonieri. Acest tip de toalete publice modulare reprezintă o soluție eficientă și ieftină pentru zonele montane greu accesibile și pentru zonele afectate de indundații sau de fenomene meteo extreme.

Aceste grupuri sanitare modulare se pot compartimenta și dota după nevoi. Ele pot fi anexate vestiarelor, birourilor modulare, sălilor de ședință sau sălilor de mese.

La Edil OBC Container punem accent pe calitatea construcției și a materialelor. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a livra rezultate perfecte de fiecare dată.

Vă garantăm că veți avea grupuri sanitare cu instalații de bună calitate, care să poată fi folosite indiferent de condițiile meteo.

container cu toaleta

Avantajele toaletelor din module tip container

Datorită structurii lor modulare, grupurile sanitare și toaletele din containere se pot configura în așa fel încât să corespundă cerințelor beneficiarului. Se pot alege doar dotările necesare. Dacă nu aveți nevoie de cabine de duș, se pot instala doar WC-uri și chiuvete. De asemenea, se pot adăuga și cabine WC pentru persoane cu handicap.

Iată câteva dintre avantajele vestiarelor-container:

  • Structura modulară, care facilitează compartimentarea interioară eficientă, extinderea sau reconfigurarea vestiarelor în funcție de nevoile specifice fiecărui proiect de construcție
  • Izolare termică eficientă, care permite menținerea unei temperaturi confortabile tot timpul anului, fără cheltuieli exagerate
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care le oferă acestor structuri din containere prefabricate o bună rezistență la intemperii
  • Asigurarea tuturor instalațiilor necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canalizare si de apă din zonă
  • Containerele sanitare se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura confortul termic al toaletelor modulare chiar și iarna. Dușumeaua este rezistentă la umiditate și este ușor de curățat.

Containere WC / duș / grup sanitar – comandă aici

Specialiștii Edil OBC Container asigură consultanță și sprijin pe tot parcursul proiectării și instalării acestor grupuri sanitare. Împreună vom analiza cerințele dumneavoastră și spațiul de care dispuneți, pentru a găsi configurația optimă pentru nevoile și bugetul dumnoeavoastră.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

container interior toalete
container toaleta
container modular toalete
container wc persoane handicap
container wc
dusuri container