Containere restaurant, chioșc fast-food

container chiosc stradal ziare

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Căutați o soluție constructivă eficientă și ieftină pentru un restaurant, chioșc stradal sau afacere de tip fast-food? Containerul restaurant poate fi exact ceea ce vă doriți pentru a vă desfășura activitatea de vânzare sau preparare de producse alimentare în condiții perfecte de igienă.

Edil OBC Container produce și montează containere restaurant și chioșcuri metalice pentru fast-food în orice localitate din România.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot realiza diferite configurații de magazin alimentar, restaurant sau chioșc de vânzare fast-food, covrigi și alte produse alimentare.

Ce dotări pot avea containerele fast-food?

Containerele restaurant fast-food, patiserie sau covrigărie pot avea orice dotări vă sunt necesare pentru producerea și vânzarea acestor alimente.

Aceste chioșcuri modulare se pot compartimenta în funcție de nevoi. Ele pot avea diferite anexe, cum ar fi: grupuri sanitare, birouri, spații de depozitare și zone de servit masa.

La Edil OBC Container punem mare preț pe calitatea construcției și a materialelor. Ne alegem furnizorii cu grijă, pentru a livra rezultate perfecte de fiecare dată, indiferet de tipul de container sau de destinația acestuia.

Vă garantăm că veți avea un restaurant fast-food perfect, eficient, sigur și bine organizat.

Avantajele chioșcurilor din module tip container

Fiind construcții modulare, aceste chioșcuri se pot adapta la orice suprafață de teren disponibilă. Ele se pot amplasa în spațiile libere dintre blocuri sau în curți cu acces la stradă.

Iată câteva dintre avantajele restauratelor-container:

  • Structura modulară, care facilitează compartimentarea interioară eficientă, extinderea sau reconfigurarea spațiilor de preparare a alimentelor, de servit masa și de vânzare în funcție de nevoile specifice ale beneficiarului
  • Izolare termică eficientă, care permite menținerea unei temperaturi interioare stabile tot timpul anului, fără cheltuieli exagerate
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care le oferă acestor chioșcuri din containere prefabricate o bună rezistență la intemperii
  • Asigurarea tuturor instalațiilor necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canalizare si de apă din zonă
  • Containerele pentru restaurant fast-food sau covrigărie se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura confortul termic al vestiarelor modulare chiar și iarna. Dușumeaua este rezistentă la umiditate și trafic intens și este ușor de curățat.

Containere pentru fast-food – comandă aici

Specialiștii Edil OBC Container asigură consultanță și sprijin pe tot parcursul proiectării, realizării și montajului acestor chioșcuri (fie ele alimentare sau non-alimentare). Împreună vom analiza nevoile dumneavoastră și spațiul de care dispuneți, pentru a găsi configurația optimă pentru nevoile și bugetul dumnoeavoastră.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

Container rotiserie
container restaurant fast-food
container portar, receptie
ansamblu container acoperis
container modular triaj
1850 containere

👆👆👆

.

Ofertă limitată! Profitați acum!

You have Successfully Subscribed!