Containere sinistrati

containere suprapozabile etajate
containere cazare temporara

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Aveți nevoie de o soluție rapidă și ieftină pentru cazarea sinistraților sau pentru carantinarea bolnavilor?

Edil OBC Container vă propune locuințele din containere monobloc și modulare, adaptate cazării acestor persoane în condiții de confort și siguranță.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot realiza adăposturi temporare pentru sinistrați și spații de carantinare dotate cu grupuri sanitare, vestiare și toate anexele necesare unui spațiu pentru locuit.

Ce dotări poate avea un ansamblu de containere pentru cazarea sinistraților?

Aceste containere sunt disponibile în diferite configurații, adaptate specificului acestei situații. Cei cazați aici pot avea un confort foarte apropiat de cel al unei locuințe proprii.

Aceste structuri din containere metalice pot fi supraetajate sau pe un singur nivel, pot avea o intrare sau mai multe, iar grupurile sanitare pot avea vestiare, dușuri și cabine WC, inclusiv pentru persoanele cu handicap.

La Edil OBC Container ne concentrăm pe calitatea construcției și a materialelor. Ne alegem furnizorii cu grijă, pentru a nu face rabat la calitatea instalațiilor, a tâmplăriei și a mobilierului.

Vă garantăm că veți avea la îndemână adăposturi confortabile și economice, indiferent de anotimpul în care le veți folosi.

Avantajele adăposturilor modulare tip container

Fiind construcții modulare, aceste adăposturi pentru sinistrați sau spații pentru carantină pot fi extinse, mutate sau reconfigurate în funcție de nevoi.

Iată câteva dintre avantajele folosirii containerelor modulare pentru cazarea sinistraților sau a bolnavilor contagioși:

  • Structura modulară, care facilitează compartimentarea interioară eficientă și flexibilă, extinderea spațiului pentru a mari capacitatea de cazare, sau chiar mutarea adăpostului în altă zonă a țării
  • Izolare termică eficientă, care asigură confortul termic tot timpul anului, cu cheltuieli minime pentru încălzire
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care le oferă acestor construcții din containere modulare o bună rezistență la intemperii
  • Prezența tuturor instalațiilor necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canalizare si de apă din zonă
  • Containerele pentru sinistrați se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice, precum și cu mobilierul necesar pentru cazarea rapidă a beneficiarilor
  • Podeaua este foarte bine izolată termic, pentru a asigura menținerea cu ușurință a unei temperaturi interioare confortabile.

Containere pentru sinistrați – comandă aici

Având în vedere dramatismul acestor situații, ne angajăm să livrăm aceste containere pentru cazarea persoanelor rămase fără adăpost sau carantinate, în cel mai scurt timp.

În funcție de cerințe și dotari, putem livra chiar și în 2-3 zile, în orice localitate din țară.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

container cu etaj
interior container modular
Container dormitor sinistrati
container modular toalete
container modular 5 usi
1850 containere

👆👆👆

.

Ofertă limitată! Profitați acum!

You have Successfully Subscribed!