Containere vestiar

container vestiar

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Căutați containere modulare de tip vestiar? Doriți să vă dotați șantierul cu un vestiar modern și ieftin, care să vă ajute să oferiți lucrătorilor dumneavoastră condiții de muncă decente?

Edil OBC Container vă propune o gamă largă de containere vestiar.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot realiza diferite configurații de vestiare, grupuri sanitare și spații de odihnă pentru personalul de pe șantiere sau pentru turiștii din zonele montane unde nu există condiții moderne de cazare și confort.

Ce utilizări pot avea containerele vestiar?

Containerele vestiar se pot amplasa pe șantiere de construcții, pentru a oferi personalului posibilitatea de a face un duș la terminarea programului, de a se schimba de hainele de stradă și de a-și pregăti și inspecta echipamentul de protecție.

Vestiarele și grupurile sanitare din containere pot contribui la îmbunătățirea condițiilor de cazare a muncitorilor sezonieri, a turiștilor din zonele montane greu accesibile și a sinistraților din zone calamitate de fenomene meteo extreme.

Aceste vestiare modulare se pot compartimenta după nevoi. Ele pot fi separate de grupurile sanitare sau pot fi anexate acestora.

La Edil OBC Container punem accent pe calitatea construcției și a materialelor. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a livra rezultate perfecte de fiecare dată.

Vă garantăm că veți avea vestiare care să poată fi folosite indiferent de condițiile meteo.

Avantajele vestiarelor din module tip container

Fiind construcții modulare, aceste vestiare oferă posibilitatea adaptării la orice suprafață de teren disponibilă. 

Iată câteva dintre avantajele vestiarelor-container:

  • Structura modulară, care facilitează compartimentarea interioară eficientă, extinderea sau reconfigurarea vestiarelor în funcție de nevoile specifice fiecărui proiect de construcție
  • Izolare termică eficientă, care permite menținerea unei temperaturi confortabile tot timpul anului, fără cheltuieli exagerate
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care le oferă acestor structuri din containere prefabricate o bună rezistență la intemperii
  • Asigurarea tuturor instalațiilor necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canalizare si de apă din zonă
  • Containerele pentru vestiare se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura confortul termic al vestiarelor modulare chiar și iarna. Dușumeaua este rezistentă la umiditate și este ușor de curățat.

Containere pentru vestiare – comandă aici

Specialiștii Edil OBC Container asigură consultanță și sprijin pe tot parcursul proiectului acestor vestiare. Împreună vom analiza nevoile dumneavoastră și spațiul de care dispuneți, pentru a găsi configurația optimă pentru nevoile și bugetul dumnoeavoastră.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

container vestiar
container vestiar baie
container modular toaleta vestiar
toalete container vestiar
container vestiar santier