Containere școală

scoala din containere modulare tm

Pentru oferte de preț personalizate, sunați acum la 0720.583.038

Știați că puteți avea o școală construită numai din module de tip container?

Edil OBC Container a construit deja o școală perfect funcțională și care le oferă elevilor și profesorilor condiții foarte bune și toate facilitățile necesare desfășurării cursurilor.

Prin combinarea modulelor prefabricate de tip container cu pereti din panouri sandwich cu izolație din spumă poliuretanică, se pot construi școli modulare care să integreze toate tipurile de spații necesare procesului de învățământ: săli de clasă, grupuri sanitare, vestiare, săli de sport, laboratoare și birouri pentru profesori.

Se pot construi și anexe care să servească drept săli de clasă, așa cum se vede în imaginile următoare:

scoala container modular septembrie

Ce dotări poate avea o școală din containere modulare?

Containerele modulare se pot combina pentru a crea configurația necesară desfășurării activității școlare în cele mai bune condiții.

Aceste școli modulare au săli de clasă spațioase, luminoase, și călduroase, cu ferestre și uși cu tâmplarie din PVC, cu jaluzele exterioare de tip rulou, cu instalații de aer condiționat și radiatoare electrice.

La Edil OBC Container calitatea construcției și a materialelor se află pe primul loc. Ne alegem furnizorii cu mare atenție, pentru a nu face rabat la calitatea instalațiilor, a tâmplăriei și a tuturor accesoriilor folosite. Copiii vor învăța în săli de clasă moderne și vor beneficia de grupuri sanitare cu apă curentă, realizate din materiale ușor de igienizat.

Vă garantăm că veți avea o școală în care copiii se vor simți acasă, indiferent de anotimp și de zona geografică.

Avantajele școlilor din containere modulare

Fiind construcții modulare, aceste școli din containere se pot configura în așa fel încât să corespundă cerințelor procesului educațional.

Rapiditatea execuției este unul dintre cele mai importante beneficii ale școlilor modulare. De asemenea, costul relativ redus al acestui tip de construcție este un argument puternic în favoarea școlilor de tip container modular.

Iată câteva dintre avantajele școlilor din containere:

  • Structura modulară, care permite optimizarea activității firmei prin configurarea eficientă a spațiilor a spațiilor de lucru, de ședință și de recreere
  • Izolare termică eficientă, care permite desfășurarea activității de producție sau a lucrărilor de coordonare a construcției în condiții de confort termic tot timpul anului, cu cheltuieli mici
  • Metoda de vopsire în câmp electrostatic, care face aceste birouri prefabricate rezistente la intemperii
  • Asigurarea tuturor instalațiilor și elementelor de conectare necesare pentru racordarea directă la rețeaua electrică, de canal si de apă
  • Containerele pentru școli se pot dota cu aer condiționat, boilere și radiatoare electrice deja montate în locurile stabilite de comun acord cu beneficiarul
  • Pardoseala este foarte bine izolată, pentru a asigura confortul termic al sălilor de clasă chiar și în zilele reci de iarnă. Dușumeaua este rezistentă la trafic intens și ușor de întreținut.

Containere școală – comandă aici

Edil OBC Container este gata să vă ofere consultanță în alegerea celei mai potrivite configurații pentru școala dumneavoastră din containere modulare.

Pentru mai multe detalii și oferte de preț personalizate, vă invităm să ne sunați la 0720583038.

Trimite o cerere de ofertă acum:

scoala din containere modulare termopan
scoala din containere interior culoar lumini
scoala modulara
scoala modulara